Miskolc-Tetemvári Református Egyházközség Honlapja

Ugrás a tartalomra Ugrás a láblécre

Miskolc-Tetemvári Református Egyházközség Honlapja

MENÜ

Deszka-hirdetések (2023. április 9. – Húsvét vasárnap, úrvacsora)

® Az úrvacsorai jegyeket a mai ünnepi alkalommal egy magát megnevezni nem kívánó testvérünk és családja ajánlotta fel az úrasztalára. Isten áldása legyen az adakozó családon!

® Ma délután - 15 óra: Ünnepi istentisztelet a gyülekezeti teremben.

® Holnap, húsvét hétfő - 10 óra: Ünnepzáró istentisztelet a templomban. Gyermek-istentisztelet nem lesz.


® Jövő heti alkalmaink:

-        Kedd, 18 óra: Fiatal Felnőttek Köre a parókián.

-        Szerda, 10 óra: Szenior Bibliaóra a gyülekezeti teremben.

-        Csütörtök, 17 óra: FeTa bibliaóra a gyülekezeti teremben.

-        Péntek, 16.30 óra: Konfirmációs óra a parókián, 17.30 óra: Ifi a parókián.

-        Szombat, 11 óra: J egyesoktatás a gyülekezeti teremben; 17 óra: G yülekezeti filmklub a gyülekezeti teremben. A levetítésre kerülő film címe: Az időváltoztató.

® Április 16-án, vasárnap, 10 óra: I stentiszteletet a templomban. Fél 10: Imaközösségre a baba-mama szobában. 10 óra: G yermek-istentisztelet a gyülekezeti teremben. Az istentisztelet után: Szülői értekezletet a konfirmandus ifjak szülei részére a gyülekezeti teremben.

® Ünnepi legátust köszönthetünk gyülekezetünkben a húsvéti alkalmakon: Kocsis Attila , a Sárospataki Református Teológiai Akadémia negyedéves hallgatója az ünnepi követ. A kijáratnál található külön perselyben pénzadományt (legátumot) gyűjtünk testvérünk részére.

® Felhívjuk a testvérek figyelmét, hogy idén is van lehetőségük felajánlani személyi jövedelemadójuk 1+1%-át. Szeretettel ajánljuk a felajánlásra a Magyarországi Református Egyházat (technikai szám: 0066), és „A Miskolci Műemlék Deszkatemplomért" Alapítványt. Az alapítvány adószáma átvehető az iratterjesztő asztalnál.

® Evangélizációs sorozat lesz április 13-15. között, csütörtöktől szombatig, minden nap 18 órától a belvárosi református templomban. igét hirdet minden este Bódis Miklós hátszegi református lelkipásztor. Minden érdeklődőt szeretettel várnak.

® A Reformátusok Lapja legújabb kiadása, sok más lelkileg építő kiadvánnyal együtt megvásárolható az iratterjesztésünkben. Megjelent gyülekezeti lapunk, a Deszkaszálkák ünnepi száma. A padokon és a kijáratnál magukhoz vehetik a testvérek. A reFORRÁS című egyházkerületi lap legújabb, húsvéti száma is megvásárolható az iratterjesztésben.

Áldott feltámadás ünnepet!