Miskolc-Tetemvári Református Egyházközség Honlapja

Ugrás a tartalomra Ugrás a láblécre

Miskolc-Tetemvári Református Egyházközség Honlapja

MENÜ

Deszka-hirdetések (2023. február 26. – Böjt 1. vasárnapja)

® Jövő heti alkalmaink:

-        Hétfő, 10 óra: Baba-mama Kör a gyülekezeti teremben.

-        Kedd, 18 óra: Fiatal Felnőttek Köre a gyülekezeti teremben. 18 óra: Ping-pongozási lehetőség a gyülekezeti teremben.

-        Szerda, 10 óra: Szenior bibliaóra a gyülekezeti teremben. 18 óra: Hajnal Kör a gyülekezeti teremben.

-        Csütörtök, 17 óra: FeTa bibliaóra a gyülekezeti teremben.

-        Péntek, 16.30 óra: Konfirmációs óra a parókián; 17.30 óra: Ifjúsági bibliaóra a parókián; 18 óra: Keresztkérdések Kurzus a gyülekezeti teremben.

-        Március 5-én, böjt 2. vasárnapján, 10 órakor tartunk istentiszteletet templomunkban. Ez a vasárnap Bibliavasárnap is lesz, ezért külön perselyt fogunk kihelyezni a bibliafordítás és bibliakiadás támogatására. Fél 10-től imaközösség lesz a baba-mama szobában. 10 órakor gyermek-istentisztelet is lesz a gyülekezeti teremben. 15 órától pedig presbiteri gyűlést tartunk a gyülekezeti teremben.

® Az úrvacsorai jegyeket a mai alkalommal Kovács Gábor presbiter testvérünk és családja adományozta az úrasztalára. Isten áldja meg a jókedvű adakozókat!

® Szomorú szívvel hirdetjük, hogy február 22-én, szerdán, 10 órakor, templomunkból kísértük utolsó földi útjára Dr. Ráczkevi Gábor Dánielné Papp Ágnes Mária asszonytestvérünket, gyülekezetünk tagját, aki 60 éves korában költözött haza Megváltó Urához. Ugyanezen a napon, 12 órakor, szintén templomunkban vettünk végső búcsút Barabási Sándor testvérünktől, aki 57 éves korában adta vissza lelkét Teremtőjének. Vigasztalódást kívánunk a gyászoló családoknak.

® Március 3-án, pénteken, 16 órától, Jókai Iskolánk Sulikóstolót tart az iskolában. Szeretettel hívjuk és várjuk a rendezvényre az érdeklődő nagycsoportos óvodásokat és szüleiket!

® Gyermekeink hamarosan virágvasárnapi szolgálatra készülnek . Jövő vasárnap, a gyermek-istentisztelet végén már szeretnénk is a szolgálatra jelentkező gyerekek kezébe adni a verseket, szövegeket. Szeretettel hívogatjuk és bátorítjuk őket a szolgálatban való részvételre.

® A Magyarországi Református Szeretetszolgálaton keresztül élelmiszerszállítmánnyal és adománygyűjtéssel is segíthetjük az ukrajnai háborútól szenvedőket. A 1358-as adományvonal tárcsázásával hívásonként 500 forinttal lehet hozzájárulni a humanitárius munkához.

® A Reformátusok Lapja legújabb kiadása, sok más lelkileg építő kiadvánnyal együtt megvásárolható az iratterjesztésünkben. Van lehetőség rendelni az énekeskönyvre kis én nagy méretben is olyan borítót, amilyen a padokon lévő énekeskönyveken van. Aki szeretne élni a lehetőséggel, kérjük, jelezze ezt az iratterjesztő asztalnál lévő lapon!

Áldás, békesség!