Miskolc-Tetemvári Református Egyházközség Honlapja

Ugrás a tartalomra Ugrás a láblécre

Miskolc-Tetemvári Református Egyházközség Honlapja

MENÜ

Deszka-hirdetések (2023. június 11.)

® Gyülekezeti alkalmaink az alábbi rend szerint alakulnak a jövő héten:

-        Hétfő, 10 óra: Baba-mama kör a gyülekezeti teremben.

-        Kedd, 18 óra: Fiatal Felnőttek Köre a parókián.

-        Szerda, 10 óra: Szenior Bibliakör a gyülekezeti teremben.

-        Csütörtök, 17 óra: FeTa Bibliakör a gyülekezeti teremben.

-        Péntek, 17.30 óra: Ifi a parókián. 18 óra: „Kövess engem" Kör a gyülekezeti teremben.

® Június 18-án, vasárnap, 9 órakor tartunk istentiszteletet a templomban. Fél 9-kor imaközösség lesz a baba-mama szobában, 9 órakor pedig gyermek-istentisztelet kezdődik majd a gyülekezeti teremben.

® Felhívjuk a testvérek figyelmét, hogy jövő vasárnaptól, június 18-tól, egészen augusztus végéig, a várható nagy melegre való tekintettel, a vasárnap délelőtti istentiszteletek kezdési időpont 9 órára módosul! A presbitérium hozta meg ezt a határozatot még korábban. Ezzel együtt a gyermek-istentisztelet kezdési időpontja is 9 óra lesz, illetve az imaközösség időpontja fél 9!

® Szomorú szívvel hirdetjük, hogy június 9-én, pénteken, 12 órakor, templomunkból kísértük utolsó földi útjára Fazekas Lászlóné Bató Piroska asszonytestvérünket, aki 73 éves korában költözött haza Teremtőjéhez. Vigasztalódást kívánunk a gyászoló családnak!

® Jókai Iskolánk nyolcadikos diákjainak ballagási ünnepsége június 17-én, szombaton, 15 órától kezdődik az iskolában.

® Idén újból megszervezzük bibliaköri évadzáró alkalmunkat , melyre a tavalyi helyszínen, Varbón kerül sor, június 18-án, vasárnap. 14 órakor indulunk a gyülekezeti teremtől autókkal, és a helyszínre történő kijutásban természetesen segítünk.

® Nyári napközis tábort rendezünk a gyermekek részére június 26-30. között, a Jókai Iskolában. Segítőket keresünk a gyülekezetből , akik szívesen vállalnák, hogy egy-egy napon, vagy akár az egész hét során jelen lesznek a gyerekek között. Bármiféle szolgálatban (tanítás, kézműveskedés, bevásárlás, előkészítés, pakolás, tízórai és uzsonna készítés, gyerekfelügyelet, stb.) szívesen vesszük a testvérek segítségét. Középiskolás diákokat is várunk segítségképpen, akiknek hiányoznak még alkalmak az 50 órás közösségi szolgálat teljesítéséhez. Jelentkezni lehet a szolgálatra Plaszkó Zoltán hitoktató testvérünknél.

® Szeretettel kérjük meg a kedves szülőket, hogy ne üljenek be gyermekükkel gyermek-istentiszteletre a gyülekezeti terembe, mert a magas gyermeklétszám és a terem befogadóképessége nem teszi a szülők jelenlétét is! Vegyenek részt addig a templomi istentiszteleten!

® MIÉRTT 2023 címmel Miskolci és Észak-Magyarországi Regionális Testvéri Találkozót rendeznek a Diósgyőri Református Templomban és a Diósgyőri Református Iskola udvarán 2023. június 23-25. között, péntektől vasárnapig. A részletes program a faliújságra kihelyezett plakátokon olvasható.

® A templomkertet három gyülekezeti tagunk elkezdte gondozni . Köszönjük szépen a munkájukat. Van lehetőség a hozzájuk való csatlakozásra.

® A Reformátusok Lapja legújabb kiadása, és a múlt heti szám is, sok más lelkileg építő kiadvánnyal együtt megvásárolható az iratterjesztésünkben.

Áldás, békesség!