Miskolc-Tetemvári Református Egyházközség Honlapja

Ugrás a tartalomra Ugrás a láblécre

Miskolc-Tetemvári Református Egyházközség Honlapja

MENÜ

Deszka-hirdetések (2023. május 21. – a konfirmáció vasárnapja)

® Jövő heti alkalmaink:

-        Hétfő, 10 óra: Baba-mama Kör a gyülekezeti teremben.

-        Kedd, 18 óra: Fiatal Felnőttek Köre a gyülekezeti teremben.

-        Szerda, 10 óra: Szenior Bibliakör a gyülekezeti teremben.

-        Csütörtök, 17 óra: FeTa bibliaóra a gyülekezeti teremben.

-        Péntek, 17.30 óra: Ifi a parókián. 18 óra: Keresztkérdések Kurzus a gyülekezeti teremben.

® Május 25-26-27. csütörtök-péntek-szombat , minden nap 18 órától, úrvacsorára felkészítő bűnbánati istentiszteleteket tartunk a gyülekezeti teremben.

® Május 28., pünkösdvasárnap, 8.30 és 10 óra: Ünnepi istentiszteletet a templomban úrvacsora osztással. 10 óra: G yermek-istentisztelet a gyülekezeti teremben.

® Május 29., pünkösdhétfő , 10 óra: Ünnepzáró istentisztelet a templomban.

® Gyülekezetünkről minden évben kiadunk egy brosúrát , melynek első oldalán a templomunkról készült rajz látható. Ezt szeretnénk a következő szeptemberben megújítani, amihez a gyülekezetünkbe járó gyerekek részéről várnánk rajzokat május 28-ával bezárólag. A rajzok egy A/4-es lapon leadhatók a hátoldalon névvel, szülők nevével és telefonszámmal ellátva a könyvterjesztő asztalnál. A leadott rajzokkal kapcsolatban annyi lenne a kérés, hogy színes legyen. A pályázat címe: Az én Deszkatemplomom . A kiválasztásra kerülő rajz készítőjét díjjal is jutalmazzuk.

® Szomorú szívvel hirdetjük, hogy május 19-én, pénteken, 13 órakor, templomunkban kísértük utolsó földi útjára Szalontai Antal férfitestvérünket, aki 49 éves korában költözött haza Teremtőjéhez. Vigasztalódást kívánunk a gyászoló családnak!

® Idén újból megszervezzük bibliaköri évadzáró alkalmunkat , melyre a tavalyi helyszínen, Varbón kerül sor, június 18-án, vasárnap. 14 órakor indulunk a gyülekezeti teremtől autókkal, és a helyszínre történő kijutásban természetesen segítünk. Kérnénk a bibliakörök tagjait, hogy csoportvezetőiknek június 10-ig jelezzék jöveteli szándékukat, hogy időben be tudjuk szerezni mindazt, ami a vacsorához szükséges!

® Következő filmklubunk időpontja június 3., szombat, 17 óra. Helyszín: a gyülekezeti terem.

® Nyári napközis tábort rendezünk a gyermekek részére június 26-30. között, a Jókai iskolában. Segítőket keresünk a gyülekezetből , akik szívesen vállalnák, hogy egy-egy napon, vagy akár az egész hét során jelen lesznek a gyerekek között. Bármiféle szolgálatban (tanítás, kézműveskedés, bevásárlás, előkészítés, pakolás, tízórai és uzsonna készítés, gyerekfelügyelet, stb.) szívesen vesszük a testvérek segítségét. Középiskolás diákokat is várunk segítségképpen, akiknek hiányoznak még alkalmak az 50 órás közösségi szolgálat teljesítéséhez. Jelentkezni lehet a szolgálatra Plaszkó Zoltán hitoktató testvérünknél.

® Szeretettel kérjük meg a kedves szülőket, hogy ne üljenek be gyermekükkel gyermek-istentiszteletre a gyülekezeti terembe, mert a magas gyermeklétszám és a terem befogadóképessége nem teszi a szülők jelenlétét is! Vegyenek részt addig a templomi istentiszteleten!

® Szintén az iratterjesztő asztalnál feliratkozással rendelhető gyülekezeti póló és válltáska többféle felirattal és színben. A póló ára 4500 forint, a válltáska pedig 4000 forintba kerül.

® 2023. június 10-én Ez az a nap rendezvény lesz Debrecenben. Aki szeretne részt venni a gyülekezetből, kérjük, hogy a reftetemvar@gmail.com email címen jelentkezzen, mert lehetséges csoportos kedvezményt igénybe venni.

® Szintén június 10-én, a Sárospataki Református Kollégiumban a Tiszáninneni gyülekezetek találkozójára kerül sor, melyre szeretettel hívják gyülekezetünk tagjait is.

Isten áldja meg konfirmandus ifjainkat!