Miskolc-Tetemvári Református Egyházközség Honlapja

Ugrás a tartalomra Ugrás a láblécre

Miskolc-Tetemvári Református Egyházközség Honlapja

MENÜ

Deszka-hirdetések (2023. május 7. – Anyák napja)

® Jövő heti alkalmaink:

-        Hétfő, 10 óra: Baba-mama Kör a gyülekezeti teremben.

-        Szerda, 10 óra: Szenior Bibliakör a gyülekezeti teremben.

-        Csütörtök, 17 óra: FeTa bibliaóra a gyülekezeti teremben.

-        Péntek, 16.30 óra: Konfirmációs óra a parókián, 17.30 óra: Ifi a parókián.

® Május 14., vasárnap, 10 óra: I stentiszteletet a templomban. 9 óra: Kóruspróba a gyülekezeti teremben. Fél 10: Imaközösség a baba-mama szobában. 10 óra: G yermek-istentisztelet a gyülekezeti teremben.

® Május 18-án, áldozócsütörtökön, Urunk mennybemenetelének napján, 18 órakor tartunk majd ünnepi istentiszteletet a templomban. Az istentiszteletet végén kerül majd sor a konfirmációi vizsgára.


® Május 21. a konfirmáció vasárnapja lesz gyülekezetünkben. 10 órakor fog kezdődni az ünnepi alkalom , melyen fogadalmat tesznek konfirmandusaink, és sor kerül majd megáldásukra is.

® Felhívjuk a testvérek figyelmét, hogy idén is van lehetőségük felajánlani személyi jövedelemadójuk 1+1%-át. Szeretettel ajánljuk a felajánlásra a Magyarországi Református Egyházat (technikai szám: 0066), és „A Miskolci Műemlék Deszkatemplomért" Alapítványt. Az alapítvány adószáma átvehető az iratterjesztő asztalnál.

® Gyülekezetünkről minden évben kiadunk egy brosúrát , melynek első oldalán a templomunkról készült rajz látható. Ezt szeretnénk a következő szeptemberben megújítani, amihez a gyülekezetünkbe járó gyerekek részéről várnánk rajzokat május 28-ával bezárólag. A rajzok egy A/4-es lapon leadhatók a hátoldalon névvel, szülők nevével és telefonszámmal ellátva a könyvterjesztő asztalnál. A leadott rajzokkal kapcsolatban annyi lenne a kérés, hogy színes legyen. A pályázat címe: Az én Deszkatemplomom . A kiválasztásra kerülő rajz készítőjét díjjal is jutalmazzuk.

® A Reformátusok Lapja legújabb kiadása, sok más lelkileg építő kiadvánnyal együtt megvásárolható az iratterjesztésünkben.

® Szintén az iratterjesztő asztalnál feliratkozással rendelhető gyülekezeti póló és válltáska többféle felirattal és színben. A póló ára 4500 forint, a válltáska pedig 4000 forintba kerül.

Szeretettel köszöntjük az édesanyákat!