Miskolc-Tetemvári Református Egyházközség Honlapja

Ugrás a tartalomra Ugrás a láblécre

Miskolc-Tetemvári Református Egyházközség Honlapja

MENÜ

Deszka-hirdetések (2023. november 12. – Egyházközségi tisztújítás)

® Az istentisztelet után Dr. Szabó Dániel, Dani bácsi tart előadást közöttünk. Ma délután is lesz istentisztelet a gyülekezeti teremben, 16 órától.

® Gyülekezeti alkalmaink az alábbi rend szerint alakulnak a jövő héten:

- Hétfő, 10 óra: Baba-mama Kör a gyülekezeti teremben.

- Kedd, 16.30 óra: Ifjúsági bibliaóra a parókián. 18 óra: Fiatal Felnőttek Köre a parókián.

- Szerda, 10 óra: Szenior bibliaóra a gyülekezeti teremben.

- Péntek, 16.45 óra: Konfirmációs óra a parókián. 18.30 óra: „Kövess engem” Kör a gyülekezeti teremben.

® Hitmélyítő alkalmak, istentiszteletek lesznek gyülekezetünkben, november 16-án, csütörtökön, 17-én, pénteken és 18-án, szombaton, minden délután fél 6-tól, a gyülekezeti teremben. A záró alkalom november 19-én, vasárnap lesz, 10 órakor, a templomban. Igét hirdet majd minden alkalommal nagytiszteletű Tar László, a mádi gyülekezet lelkipásztora.

® November 19-én, vasárnap, 10 órakor tartunk istentiszteletet a templomban. Fél 10-től imaközösség lesz a baba-mama szobában, 10 órakor gyermek-istentisztelet kezdődik a gyülekezeti teremben. 16 órakor is lesz istentisztelet a gyülekezeti teremben.

® November 16-án, csütörtökön, 16 órától tartja Jókai iskolánk első „Sulikóstoló” rendezvényét az idei tanévben. Szeretettel hívják és várják az érdeklődő óvodásokat és szüleiket.

® November 19-én, vasárnap, 8 óra 45 perctől, a karácsonyra való készülés jegyében újra elindulnak a kóruspróbák, a gyülekezeti teremben. Szeretettel várjuk az éneklésben szolgálni kívánó testvéreket.

® November 25-én, szombaton, Filmklubot rendezünk a gyülekezeti teremben, 16 órától. A vetítésre kerülő film címe: A lopott idő. A film egy a nem túl távoli jövőben játszódó sci-fi, amely a társadalmi rétegek közötti különbségek kérdését feszegeti és az idő fontosságára hívja fel a figyelmet.

® Közeledik az adventi időszak. Terveink szerint december 9-én, szombaton délután rendezünk majd adventi kézműves délutánt a gyermekek számára, Jókai Iskolánk aulájában. Segítőket keresünk a kézműves foglalkozások levezetéséhez. Aki szívesen részt venne a szolgálat előkészítésében és lebonyolításában, jelezze ezt Plaszkó Zoltán hitoktató testvérünknél! Hamarosan megkezdődik a szentesti gyermekszolgálatra való felkészülés is. Várjuk a gyermekek jelentkezését erre is. A szerepek választása, kiosztása a jövő vasárnap, a gyermek-istentisztelet végén lesz, a gyülekezeti teremben.

® Felhívjuk a testvérek figyelmét, hogy közeledik a naptári év vége. Aki még nem rendezte az egyházfenntartói járulék befizetését a 2023. évre, tegye meg ezt a következő hetekben!

® A Reformátusok Lapja legújabb kiadása, sok más lelkileg építő kiadvánnyal együtt megvásárolható az iratterjesztésünkben.

Áldás, békesség!