Miskolc-Tetemvári Református Egyházközség Honlapja

Ugrás a tartalomra Ugrás a láblécre

Miskolc-Tetemvári Református Egyházközség Honlapja

MENÜ

Deszka-hirdetések (2023. október 1.)

® Megkereszteltük a mai istentiszteleten: Körmöndi Linett.

® Gyülekezeti alkalmaink az alábbi rend szerint alakulnak a jövő héten:

- Hétfő, 10 óra: Baba-mama Kör a gyülekezeti teremben.

- Kedd, 16.30 óra: IFI a parókián. 18 óra: Fiatal Felnőttek Köre a parókián.

- Csütörtök, 17 óra: FeTa bibliaóra a gyülekezeti teremben.

- Péntek, 16.30 óra: Konfirmációs óra a gyülekezeti teremben. 18 óra: „Kövess engem” Kör a gyülekezeti teremben.

® Október 8-án, vasárnap, 10 órakor tartunk istentiszteletet a templomban. Fél 10-kor imaközösség lesz a baba-mama szobában, 10 órakor pedig gyermek-istentisztelet kezdődik a gyülekezeti teremben. 16 órakor is lesz istentisztelet a gyülekezeti teremben október 8-tól.

® Október 4-én, szerdán, a Szenior Bibliakör egész napos kirándulást szervez Nagyrozvágy és Kisrozvágy településekre. Indulás 9 órakor a templom elől.

® Október 7-én, szombaton, 9 órától szeretnénk a templomot és környékét kitakarítani, megszépíteni. Ez lesz az őszi templomtakarításunk. Hívjuk és várjuk azokat a testvéreket, akik tudják szánni idejüket, erejüket.

® Október 13-án, pénteken, 18 órakor, a gyülekezeti teremben indul az idei Keresztkérdések Kurzus. Olyan testvéreket hívunk és várunk szeretettel, akik szeretnének református keresztyén hitelveinkkel megismerkedni.

® Október 14-én, szombaton, 17 órakor, Filmklub lesz a gyülekezeti teremben. A vetített film címe: A Viskó. A főszereplő egy családapa, akinek kislánya gyilkosság áldozata lesz, így hite megrendül. Egy napon rejtélyes levelet kap „Papától”, vagyis Istentől, melyben az áll, hogy várja őt a kunyhóban és szeretné vele helyrehozni a kapcsolatát. A film ezt a különös találkozást mutatja be érdekes eszmecserékkel az emberi természetről, hitről, a gonoszról és Istenről.

® Az ősz folyamán gyülekezeti tisztújítás lesz egyházunk törvényei szerint. A választás napja: november 12.

® A Reformátusok Lapja legújabb kiadása, sok más lelkileg építő kiadvánnyal együtt megvásárolható az iratterjesztésünkben.

Áldás, békesség!