Miskolc-Tetemvári Református Egyházközség Honlapja

Ugrás a tartalomra Ugrás a láblécre

Miskolc-Tetemvári Református Egyházközség Honlapja

MENÜ

Deszka-hirdetések (2023. október 22.)

® Gyülekezeti alkalmaink az alábbi rend szerint alakulnak a jövő héten:

- Kedd, 16.30 óra: IFI a parókián. 18 óra: Fiatal Felnőttek Köre a parókián.

- Szerda, 10 óra: Szenior bibliaóra a gyülekezeti teremben. 17.30 óra: Hajnal Kör a gyülekezeti teremben.

- Csütörtök, 17 óra: FeTa bibliaóra a gyülekezeti teremben.

- Péntek, 16.45 óra: Konfirmációs óra a gyülekezeti teremben. 18 óra: Keresztkérdések Kurzus a gyülekezeti teremben.

® Bűnbánati istentiszteleteket tartunk október 26-án, 27-én és 28-án, csütörtöktől szombatig, minden nap 17 órakor, a gyülekezeti teremben.

® Október 29-én, vasárnap, fél 9 és 10 órakor tartunk úrvacsorás istentiszteleteket a templomban, az új borért fogunk hálát adni. Fél 9-kor imaközösség lesz a baba-mama szobában, 10 órakor pedig gyermek-istentisztelet kezdődik a gyülekezeti teremben. Délután nem lesz istentisztelet a gyülekezeti teremben, helyette hívogatunk mindenkit a városi gyülekezetek közös reformációs istentiszteletére, az Avasi református templomba, 17 órára.

® Október utolsó vasárnapján, 29-én, a Zsinat vezetőségének felhívására, minden gyülekezet pénzadománnyal segíti idén a Szigetszentmárton-Szigetújfalui református missziós közösség templomának építését. Október 29-én tehát erre a célra is gyűjteni fogunk külön persely kihelyezésével.

® Október 31-én, kedden, a reformáció napján, 17 órakor tartunk ünnepi istentiszteletet a templomban. November 1-jén, szerdán, 17 órakor, gyászolók istentisztelete lesz a templomban.

® Szeretettel hívunk és várunk minden kedves érdeklődőt Jókai iskolánk aulájába, október 26-án, csütörtökön, 17 és 20 óra között, a Kárpát-medencei imaéjjelre. Az alkalom során lesz dicsőítés, áhítat, kötetlen beszélgetés, imaközösség és szeretetvendégség is.

® Az ősz folyamán gyülekezeti tisztújítás lesz egyházunk törvényei szerint. A választás napja: november 12.

® A Tiszáninneni Református Egyházkerület őszi Lelkész-presbiteri konferenciát rendez a Lévay József Református Gimnázium tornacsarnokában, november 11-én, szombaton, 10 órától. Szeretettel hívják és várják a lelkipásztorokat és a presbiter testvéreket, illetve minden érdeklődőt.

® A Reformátusok Lapja legújabb kiadása, sok más lelkileg építő kiadvánnyal együtt megvásárolható az iratterjesztésünkben.

Áldás, békesség!