Miskolc-Tetemvári Református Egyházközség Honlapja

Ugrás a tartalomra Ugrás a láblécre

Miskolc-Tetemvári Református Egyházközség Honlapja

MENÜ

Deszka-hirdetések (2023. október 29.)

® Az úrvacsorai jegyeket Isten dicsőségére egy magát megnevezni nem kívánó család ajánlotta fel.

® Ma délután nem lesz istentisztelet a gyülekezeti teremben, helyette hívogatunk mindenkit a városi gyülekezetek közös reformációs istentiszteletére, az Avasi református templomba, 17 órára.

® Gyülekezeti alkalmaink az alábbi rend szerint alakulnak a jövő héten:

- Október 31., kedd, a reformáció napja, 17 óra: Ünnepi istentiszteletet a templomban. 18 óra: Fiatal Felnőttek Köre a parókián.

- November 1., szerda, 17 óra: Gyászolók istentisztelete a templomban.

- Péntek, 18 óra: „Kövess engem” Kör a gyülekezeti teremben.

® November 5-én, vasárnap, 10 órakor tartunk istentiszteletet a templomban. Fél 10-kor imaközösség lesz a baba-mama szobában, 10 órakor pedig gyermek-istentisztelet kezdődik a gyülekezeti teremben. Délután 16 órakor is lesz istentisztelet a gyülekezeti teremben.

® A Zsinat vezetőségének felhívására, a mai napon minden gyülekezet pénzadománnyal segíti idén a Szigetszentmárton-Szigetújfalui református missziós közösség templomának építését. A kijáratoknál található külön perselyek kihelyezésével tehát erre a célra is gyűjtünk ma.

® A Református EGYMI Országos Értéktermő Tehetségközpontja pályázat keretében rendezvényt valósít meg november 10-én, pénteken, Jókai Óvodánkban, valamint november 11-én, szombaton, a gyülekezeti teremben. A szombati program 9 órakor kezdődik, és előreláthatólag körülbelül 15 órakor fog véget érni. Külön foglalkozás lesz a gyermekek, és külön a szülők számára délelőtt. A szeretetvendégség után Márton napi kézműves foglalkozással zárul majd a délután. A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A jelentkezési határidő: november 3., 12 óra. Jelentkezni lehet a plakáton feltüntetett forms felületen és a megadott telefonszámon vagy e-mail címen.

® Az ősz folyamán gyülekezeti tisztújítás lesz egyházunk törvényei szerint. A választás napja: november 12.

® A Tiszáninneni Református Egyházkerület őszi Lelkész-presbiteri konferenciát rendez a Lévay József Református Gimnázium tornacsarnokában, november 11-én, szombaton, 10 órától. Szeretettel hívják és várják a lelkipásztorokat és a presbiter testvéreket, illetve minden érdeklődőt.

® A Reformátusok Lapja legújabb kiadása, sok más lelkileg építő kiadvánnyal együtt megvásárolható az iratterjesztésünkben.

Áldás, békesség!