Miskolc-Tetemvári Református Egyházközség Honlapja

Ugrás a tartalomra Ugrás a láblécre

Miskolc-Tetemvári Református Egyházközség Honlapja

MENÜ

Deszka-hirdetések (2023. szeptember 3.)

® Gyülekezeti alkalmaink az alábbi rend szerint alakulnak a jövő héten:

-        Hétfő, 10 óra: Baba-mama Kör a gyülekezeti teremben.

-        Kedd, 18 óra: Fiatal Felnőttek Köre a parókián.

-        Péntek, 18 óra: „Kövess engem" Kör a gyülekezeti teremben.

® Szeptember 10-én, vasárnap, 10 órakor tartunk istentiszteletet a templomban. Fél 10-kor imaközösség lesz a baba-mama szobában, 10 órakor pedig gyermek-istentisztelet kezdődik a gyülekezeti teremben. Szeptembertől a vasárnapi istentiszteleteink kezdési időpontja újra: 10 óra!


® A Fogyatékosok Református Ápoló-Gondozó Otthona (Sajósenye, Kossuth Lajos u. 16.) szeptember 9-én , szombaton Gyülekezeti Napot tart, melyre szeretettel hívják és várják gyülekezetünk tagjait. Program: Fél 10 és 10 óra között lesz a gyülekező, 10 órától áhítat, negyed 11-től a lakók műsora, háromnegyed 11-től az intézmény megtekintése, 12-től ebéd, 13 órától kötetlen beszélgetés, 14 órától közös dicsőítés, 15 órakor programzárás.

® Az országos Ars Sacra fesztiválhoz kapcsolódva szeptember 15. és 24. között nagyszabású, keresztény szellemiségű, Miskolci Ars Sacra Fesztivál megrendezésére kerül sor városunkban, az Éltető Lélek Alapítvány főszervezésében. A fesztivál idején a hét minden napján, több helyszínen, színvonalas programokkal várják az érdeklődőket. A nyitó koncert a Művészetek Házában, a záró hangverseny a Színházban lesz. A belépés mindenhol díjtalan, szeretettel várnak mindenkit, részletes program az Éltető Lélek Alapítvány facebook oldalán és hirdető tábláin található. Ugyancsak a fesztivál keretében városi zarándoklatot szerveznek szeptember 15-én, pénteken, melynek keretében gyalogosan keresik fel városunk valamennyi templomát. A zarándoklatra a plakátokon található telefonszámon kell jelentkezni.

® Az ősz folyamán gyülekezeti tisztújítás lesz egyházunk törvényei szerint. 16 rendes és 4 pótpresbitert választunk. A választási bizottság tagjai: Bányainé Rónai Tímea, Dr. Benke László, Kalydy Zoltán és hivatalból a megválasztott lelkipásztor. Jelöléseket a kihelyezett jelölő cédulákon lehet kizárólag állítani, vagy a választási bizottság tagjainak átadva, vagy az erre a célra kihelyezett dobozba dobva a jelölő lapot. A választási bizottság tagjaira jelölést nem lehet leadni. A jelölés határideje: szeptember 24., a választás napja: november 12.

® A Reformátusok Lapja legújabb kiadása, sok más lelkileg építő kiadvánnyal együtt megvásárolható az iratterjesztésünkben.

Áldás, békesség!