Miskolc-Tetemvári Református Egyházközség Honlapja

Ugrás a tartalomra Ugrás a láblécre

Miskolc-Tetemvári Református Egyházközség Honlapja

MENÜ

Deszka-hirdetések (2024. április 28.)

® A mai istentiszteleten a keresztség sákramentumában részesült Pintér Gábor és Dr. Pintér Orsolya Zsuzsa Liza nevű gyermeke. Isten áldja meg a keresztelő családot.

® Gyülekezeti alkalmaink az alábbi rend szerint alakulnak a jövő héten:

- Kedd, 18 óra: Fiatal Felnőttek Köre a parókián.

- Csütörtök, 17 óra: FeTa Bibliaóra a gyülekezeti teremben.

- Péntek, 16.45 óra: Konfirmációs óra a parókián. 18 óra: „Kövess engem” Kör a gyülekezeti teremben.

® Május 5-én, vasárnap, anyák napján, a szokott rendben, délelőtt 10 órakor tartunk istentiszteletet a templomban. 9 órától kóruspróba lesz a gyülekezeti teremben. Fél 10-kor imaközösség lesz a gyülekezeti ház alsó részében. 10 órakor gyermek-istentisztelet kezdődik két csoportban, a kisebbek a gyülekezeti ház alsó részében, a nagyobbak a gyülekezeti teremben lesznek.

® Felhívjuk a testvérek figyelmét, hogy idén is van lehetőségük felajánlani személyi jövedelem adójuk 1+1%-át. Mindenki figyelmébe ajánljuk a Magyarországi Református Egyházat (technikai szám: 0066), valamint a „Miskolci Műemlék Deszkatemplomért” alapítványt. Az alapítvány adószáma átvehető az iratterjesztő asztalnál.

® Közeledik a 2024. évi konfirmáció. A konfirmációs vizsgára május 9-én, áldozócsütörtök napján kerül sor, a 17 órai ünnepi istentisztelet végén, a templomban. Május 12. lesz a konfirmáció vasárnapja, amikor sor kerül majd a konfirmandus ifjak fogadalom tételére és megáldására.

® Áldozócsütörtök napján 10 órakor is tartunk ünnepi istentiszteletet a templomban.

® Az anyák napi gyermekszolgálat főpróbája ma, a gyermek-istentisztelet után lesz a templomban.

® A Versbarátok Köre Alapítvány az előző évekhez hasonlóan, az idén is szakrális versmondó versenyt hirdet felső tagozatos és középiskolás tanulók részére. Témakör: a Szentlélek egyik gyümölcse az "Öröm". Részletek a Versbarátok Köre Alapítvány facebook oldalán, jelentkezés az ott megadott e-mail címen! Jelentkezési határidő: május 12.!

® Iratterjesztésünkben kapható a Reformátusok Lapja legújabb száma, sok más lelki feltöltődést kínáló kiadvánnyal együtt.

Áldás, békesség!