Miskolc-Tetemvári Református Egyházközség Honlapja

Ugrás a tartalomra Ugrás a láblécre

Miskolc-Tetemvári Református Egyházközség Honlapja

MENÜ

Deszka-hirdetések (2024. augusztus 25 – Újkenyér ünnepe, úrvacsora.)

® Az úrvacsorai jegyeket a mai alkalommal egy magukat megnevezni nem kívánó házaspár, gyülekezetünk tagjai ajánlották fel az úrasztalára.

® Szeptember 1., 10 óra: Istentisztelet a templomunkban. 9:30 óra: Imaközösség a gyülekezeti ház alsó részében. 10 óra: Gyermek-istentisztelet a gyülekezeti teremben.

® Augusztus 31-én, szombaton, délelőtt fél 11-től, templomunk ad otthont a Kárpát-medencei Református Iskolák tanévnyitó istentiszteletének. Ez alkalommal adunk hálát azért is, hogy a Jókai iskola 40 éve nyitotta meg kapuit, a Jókai óvoda pedig 10 éve van az egyházközségünk fenntartásában. Hálát adunk azért is, hogy 25 évvel ezelőtt felépült a Deszkatemplom, ez alkalomból ünnepi Deszkaszálkákat készítettünk, amiből bátorítjuk a testvéreket, hogy vigyenek bátran, akár barátoknak, rokonoknak is.

® Köszönjük azoknak a testvéreknek az odaadó munkáját, szolgálatát, akik a tegnapi templomtakarításban örömmel részt vettek.

® Szomorú szívvel hirdetjük, hogy augusztus 21-én, szerdán, 11 órakor, templomunkból kísértük utolsó földi útjára Popovics Lászlóné Feke Margit asszonytestvérünket, gyülekezetünk tagját, aki 91 éves korában költözött haza Teremtő Urához. Vigasztalódást kívánunk a gyászoló családnak.

® Felhívjuk a testvérek figyelmét, hogy jövő vasárnaptól újra 10 órakor fognak kezdődni a vasárnapi istentiszteletek. A gyermek-istentiszteletek szeptember közepétől indulnak majd újra két csoportban, a pontos időpontot a későbbiekben hirdetni fogjuk.

® Augusztus 31-én, szombaton, 13 órától, Boldván, a református templom melletti téren rendezik meg „Ébredj Észak-Magyarország!” címmel a 10. Szabadtéri Evangelizációt és Keresztyén Találkozót. Minden érdeklődőt szeretettel várnak.

® Jókai Iskolánk szeptember 2-án, hétfőn, 8 órakor tartja tanévnyitó ünnepségét itt a templomban.

® Szeptember 7-én, szombaton csendesnapot tartunk a gyülekezeti teremben. A téma: Jézus Krisztus követése több, mint lelkes rajongónak lenni. „Nincs megbocsátás bűnbánat nélkül”, „Nincs megváltás önátadás nélkül”, „Nincs élet halál nélkül”, „Nincs hit követés nélkül”.

® Iratterjesztésünkben kapható a Reformátusok Lapja legújabb száma sok más lelki feltöltődést kínáló kiadvánnyal együtt.

Áldás, békesség!