Miskolc-Tetemvári Református Egyházközség Honlapja

Ugrás a tartalomra Ugrás a láblécre

Miskolc-Tetemvári Református Egyházközség Honlapja

MENÜ

Deszka-hirdetések (2024. február 11.)

® Az istentisztelet után Fehér Norbert nagytiszteletű úr előadására fog sor kerülni itt a templomban, a Házasság Hete alkalmából.

® Gyülekezeti alkalmaink az alábbi rend szerint alakulnak a jövő héten:

- Kedd, 18 óra: Fiatal Felnőttek Köre a parókián.

- Szerda, 10 óra: Szenior Bibliaóra a gyülekezeti teremben. 17.30 óra: Hajnal Kör a gyülekezeti teremben.

- Csütörtök, 17 óra: FeTa bibliaóra a gyülekezeti teremben.

- Péntek, 16.45 óra: Konfirmációs óra a gyülekezeti teremben, 18 óra: Keresztkérdések Kurzus a gyülekezeti teremben.

® Úrvacsorára felkészítő bűnbánati istentiszteleteket tartunk február 15-17. között, csütörtöktől szombatig, minden nap 17 órától, a gyülekezeti teremben.

® Február 18-án, böjt 1. vasárnapján, délelőtt két istentiszteletet fogunk tartani, fél 9 és 10 órakor. Megterítjük majd az Úr szent asztalát is mindkét alkalmon. 10 órakor gyermek-istentisztelet is lesz a gyülekezeti teremben.

® A Házasság Hete programsorozathoz kapcsolódva február 24-én, szombaton, 16 órától a "Remény bajnoka" című filmet nézzük meg a gyülekezeti teremben, mely a nagy gazdasági világválságban egy család rendkívüli küzdelmeit és egyben maradásának történetét meséli el a rendkívül emberpróbáló időszakban. Mindenkinek ajánlott, de különösen is a férfiaknak, családfőknek és leendő családfőknek. A film valós történetet dolgoz fel.

® Az Ökumenikus Világimanap idén március 1-jén, pénteken kerül megrendezésre, 17 órától, az Egyházkerületi Székház Nagytermében. Utána szeretetvendégség lesz. Február 14-én, szerdán, 17 órakor pedig egy előkészítő megbeszélés lesz ezzel kapcsolatban az Egyházkerületi Székház Könyvtártermében, melyen a liturgia elkészítése lesz a feladat. Minden érdeklődőt szeretettel várnak a szervezők a megbeszélésre is az imaalkalomra is.

® A Reformátusok Lapja legújabb kiadása, sok más lelkileg építő kiadvánnyal együtt megvásárolható az iratterjesztésünkben.

Áldás, békesség!