Miskolc-Tetemvári Református Egyházközség Honlapja

Ugrás a tartalomra Ugrás a láblécre

Miskolc-Tetemvári Református Egyházközség Honlapja

MENÜ

Deszka-hirdetések (2024. február 18. – böjt 1. vasárnapja, úrvacsora)

® Az úrvacsorai jegyeket a mai alkalommal Farkas Mihály testvérünk és családja adományozta az úrasztalára. Isten áldja meg a jókedvű adakozókat.

® Gyülekezeti alkalmaink az alábbi rend szerint alakulnak a jövő héten:

- Hétfő, 10 óra: Baba-mama Kör a gyülekezeti teremben.

- Kedd, 18 óra: Fiatal Felnőttek Köre a parókián.

- Szerda, 10 óra: Szenior Bibliaóra a gyülekezeti teremben.

- Csütörtök, 17 óra: FeTa bibliaóra a gyülekezeti teremben.

- Péntek, 16.45 óra: Konfirmációs óra a gyülekezeti teremben, 18 óra: „Kövess engem” Kör a gyülekezeti teremben.

® Február 25-én, böjt 2. vasárnapján, délelőtt 10 órakor tartunk istentiszteletet a templomban. Fél 10-től imaközösség lesz a baba-mama szobában. 10 órakor gyermek-istentisztelet is lesz a gyülekezeti teremben.

® A Házasság Hete programsorozathoz kapcsolódva február 25-én, vasárnap, 16 órától a "Remény bajnoka" című filmet nézzük meg a gyülekezeti teremben, mely a nagy gazdasági világválságban egy család rendkívüli küzdelmeit és egyben maradásának történetét meséli el a rendkívül emberpróbáló időszakban. Mindenkinek ajánlott, de különösen is a férfiaknak, családfőknek és leendő családfőknek. A film valós történetet dolgoz fel.

® Az Ökumenikus Világimanap idén március 1-jén, pénteken kerül megrendezésre, 17 órától, az Egyházkerületi Székház Nagytermében. Utána szeretetvendégség lesz. Minden érdeklődőt szeretettel várnak a szervezők az imaalkalomra.

® A Reformátusok Lapja legújabb kiadása, sok más lelkileg építő kiadvánnyal együtt megvásárolható az iratterjesztésünkben.

Áldás, békesség!