Miskolc-Tetemvári Református Egyházközség Honlapja

Ugrás a tartalomra Ugrás a láblécre

Miskolc-Tetemvári Református Egyházközség Honlapja

MENÜ

Deszka-hirdetések (2024. január 21.)

® Az Ökumenikus Imahét alkalmai január 21-27. között lesznek megtartva. A nyitó istentisztelet templomunkban lesz ma délután 17 órától. Az igehirdetés szolgálatát nagytiszteletű Krank József, a belvárosi ortodox templom lelkipásztora fogja végezni. Az imahét teljes programját magukhoz vehetik a testvérek kinyomtatva az iratterjesztő asztalnál, de megtalálható a honlapunkon és a facebook oldalunkon is.

® Gyülekezeti alkalmaink az alábbi rend szerint alakulnak a jövő héten:

- Hétfő, 10 óra: Baba-mama kör a gyülekezeti teremben.

- Kedd, 16.30 óra: ifjúsági bibliaóra a parókián. 18 óra: Fiatal Felnőttek Köre a parókián.

- Szerda, 10 óra: Szenior Bibliaóra a gyülekezeti teremben.

- Csütörtök, 17 óra: FeTa bibliaóra a gyülekezeti teremben.

- Péntek, 16.45 óra: Konfirmációs óra lesz gyülekezeti teremben, 18 óra: „Kövess engem” Kör a gyülekezeti teremben.

® Január 28-án, vasárnap, 10 órakor tartunk istentiszteletet a templomban. Fél 10-től imaközösség lesz a baba-mama szobában, 10 órakor pedig gyermek-istentisztelet a gyülekezeti teremben. 16 órától pedig presbiteri gyűlést tartunk a gyülekezeti teremben.

® Szomorú szívvel hirdetjük, hogy január 18-án, csütörtökön, 13 órakor, templomunkból kísértük utolsó földi útjára Kiss István testvérünket, aki 71 éves korában költözött haza Teremtőjéhez. Január 19-én, pénteken, 13 órakor, szintén templomunkban vettünk végső búcsút Buku József Béla testvérünktől, aki 69 éves korában ment el a minden élők útján. Vigasztalódást kívánunk a gyászoló családoknak.

® Keresünk olyan testvéreket, akik a jövőben szívesen szolgálnának a vasárnapi istentiszteletek énekeinek és egyéb képeinek kivetítésében. Egy minimális informatikai tudás szükséges ehhez a szolgálathoz. Akik szívesen részt vennének ebben, jelezzék ezt Szöllösi Márton testvérünknél, vagy Almási Ferenc nagytiszteletű úrnál!

® Február 2-4. között kerül megrendezésre a Lillafüredi Palotaszálló épületében az I. FAB Winterfest, a Fesztivál Akadémia Budapest szervezésében. A zene mini univerzuma világhírű klasszikus zenészekkel, magyar költészettel és cigányzenével. 3 nap, 8 koncert, 20 nemzetközileg elismert szólóművésszel! Az egyes koncertekre online jegyvásárlás a következő linken keresztül lehetséges: https://fesztivalakademia.jegy.hu/ Minden érdeklődőt szeretettel várnak.