Miskolc-Tetemvári Református Egyházközség Honlapja

Ugrás a tartalomra Ugrás a láblécre

Miskolc-Tetemvári Református Egyházközség Honlapja

MENÜ

Deszka-hirdetések (2024. június 23.)

® A mai istentiszteleten a keresztség sákramentumában részesült Balogh Gergő és Jakab Nóra Nóra nevű gyermeke. Isten áldja meg a keresztelő családot!

® Ma délután bibliaköri évadzáró alkalmat rendezünk a varbói tónál. Az indulás 14 órakor lesz a templomtól.

® Gyülekezeti alkalmaink az alábbi rend szerint alakulnak a jövő héten:

- Kedd, 18 óra: Fiatal Felnőttek Köre a parókián.

® Június 30-án, vasárnap, 9 órakor lesz istentisztelet a templomban. Fél 9-től imaközösség lesz a gyülekezeti ház alsó részében. 9 órakor gyermek-istentisztelet kezdődik a gyülekezeti teremben. Felhívjuk a szülők és a gyermekek figyelmét, hogy a mai naptól augusztus végéig, a lecsökkent gyermeklétszám miatt, csak egy összevont csoportban lesznek a vasárnapi istentiszteletek a gyülekezeti teremben.

® A sajóvámosi református templomtorony felújítására adakozást hirdetett mára a Borsod-Gömöri Református Egyházmegye. Az erre a célra kihelyezett perselyekben tudnak a testvérek adakozni

® Jókai iskolánk június 26-án, szerdán, 17 órakor tarja tanévzáró ünnepségét az iskolában.

® Deák László testvérünk a lelkészi hivatalt fogja festeni június 27-29. között, csütörtöktől szombatig. Keressük azokat a testvéreket, akik tudnának neki segíteni ebben a munkában.

® Július 1-5. között rendezzük meg idén nyári napközis táborunkat a gyermekek számára, a Jókai Iskolában. Segítőket keresünk gyülekezetünkből a tábor lebonyolításához. Aki bármiféle segítséget tudna nyújtani, kérjük, jelezze ezt Plaszkó Zoltán hitoktató testvérünknél. Középiskolás diákokat is szívesen fogadunk az 50 órás közösségi szolgálat teljesítése keretében.

® Iratterjesztésünkben kapható a Reformátusok Lapja legújabb száma sok más lelki feltöltődést kínáló kiadvánnyal együtt.

Áldás, békesség!