Miskolc-Tetemvári Református Egyházközség Honlapja

Ugrás a tartalomra Ugrás a láblécre

Miskolc-Tetemvári Református Egyházközség Honlapja

MENÜ

Deszka-hirdetések (2024. június 9.)

® A mai istentiszteleten a keresztség sákramentumában részesült Nagy Szabolcs és Tóth Alexandra Noémi nevű kisfia. Isten áldja meg a keresztelő családot!

® Ma délután 16 órától lesz a Filmklub következő alkalma, a gyülekezeti teremben. A vetített film címe: Bátorság emberei.

® Gyülekezeti alkalmaink az alábbi rend szerint alakulnak a jövő héten:

- Hétfő, 10 óra: Baba-mama Kör a gyülekezeti teremben.

- Kedd, 16.30 óra: Ifjúsági bibliaóra a parókián. 18 óra: Fiatal Felnőttek Köre a parókián.

- Szerda, 10 óra: Szenior bibliaóra a gyülekezeti teremben.

- Csütörtök, 17 óra: FeTa Bibliaóra a gyülekezeti teremben.

- Péntek, 18 óra: „Kövess engem” Kör a gyülekezeti teremben.

® Június 16-án, vasárnap, 9 órakor lesz istentisztelet a templomban. Fél 9-től imaközösség lesz a gyülekezeti ház alsó részében. 9 órakor gyermek-istentisztelet kezdődik két csoportban, a kisebbek a gyülekezeti ház alsó részében, a nagyobbak a gyülekezeti teremben lesznek.

® Szomorú szívvel hirdetjük, hogy június 6-án, csütörtökön, 11 órakor, templomunkból kísértük utolsó földi útjára Halász Károly József testvérünket, aki 78 éves korában költözött haza Teremtőjéhez. Június 7-én, pénteken, 15 órakor, szintén templomunkban vettünk végső búcsút Fazekas László testvérünktől, aki 76 éves korában hunyt el. Vigasztalódást kívánunk a gyászoló családoknak.

® Június 15-én, szombaton, 9 órától 15 óráig Jókai Juniális lesz Jókai iskolánkban.

® Jövő vasárnaptól átállunk majd az istentiszteletek nyári rendjére: ettől naptól augusztus végéig 9 órakor fognak kezdődni vasárnapi istentiszteleteink.

® Június 23-án, vasárnap délután 2 órától, bibliaköri évadzáró alkalmat rendezünk a varbói tónál. Szeretettel hívjuk és várjuk erre a kötetlen együttlétre gyülekezetünk bibliaköreinek és egyéb csoportjainak minden tagját, de a gyülekezeti tagokat is. Aki nem tagja egyik bibliakörnek sem, de szívesen csatlakozna, kérjük, jelezze részvételi szándékát június 20-ig Kovács Andrea testvérünknél. Az indulás a majd 14 órakor lesz a templomtól.

® Július 1-5. között rendezzük meg idén nyári napközis táborunkat a gyermekek számára, a Jókai Iskolában. Segítőket keresünk gyülekezetünkből a tábor lebonyolításához. Aki a tábor ideje alatt bármiféle segítséget tudna nyújtani, kérjük, jelezze ezt Plaszkó Zoltán hitoktató testvérünknél. Középiskolás diákokat is szívesen fogadunk az 50 órás közösségi szolgálat teljesítése keretében. A táborba június 15-ig lehet jelentkezni a plakátokon megadott elérhetőségeken. Részvételi díj: 25.000 Ft/gyermek.

® A Magyarországi Egyházak Ökumenikus Tanács a (MEÖT) gondnoki állást hirdet 2 fő (házaspár) részére, szeptember 1-jei kezdéssel. Ez napi 8 órás bejelentett munkaviszonyt jelent. Az álláshoz szolgálati lakás is tartozik, a rezsiköltséget a MEÖT fizeti. A részletekről érdeklődni lehet Dr. Fischl Vilmos főtitkárnál (+36-30/245-4741) és jelentkezni lehet fényképes önéletrajzzal az oikumene@meot.hu email címen.

® A Lévay József Református Gimnázium és Diákotthon álláspályázatot hirdet a következő tanévtől középiskolai női nevelőtanári munkakörre és szabadidőszervező/programszervező munkakörre. A pályázatok részletei és egyéb információk az intézmény honlapján olvashatók.

® A Dr. Szilágyi István díjat idén iskolánk pedagógusa, Kurys-Tárai Éva kapja, a tantestület döntése alapján. Szeretettel gratulálunk!

Áldás, békesség!