Miskolc-Tetemvári Református Egyházközség Honlapja

Ugrás a tartalomra Ugrás a láblécre

Miskolc-Tetemvári Református Egyházközség Honlapja

MENÜ

Deszka-hirdetések (2024. május 5. – Anyák napja)

® Gyülekezeti alkalmaink az alábbi rend szerint alakulnak a jövő héten:

- Hétfő, 10 óra: Baba-mama Kör a gyülekezeti teremben. 18 óra: Kóruspróba a gyülekezeti teremben.

- Kedd, 16.30 óra: ifjúsági bibliaóra a parókián. 18 óra: Fiatal Felnőttek Köre a parókián.

- Szerda, 10 óra: Szenior bibliaóra a gyülekezeti teremben. 17.30 óra: Hajnal Kör a gyülekezeti teremben.

- Áldozócsütörtök, 10 óra: Ünnepi istentiszteletet a templomban. 17 óra: Ünnepi istentisztelet és konfirmációs vizsga a templomban. 17 óra: FeTa Bibliaóra a gyülekezeti teremben.

® Május 12-én, a konfirmáció vasárnapja lesz gyülekezetünkben. A szokott rendben, délelőtt 10 órakor tartunk ünnepi istentiszteletet a templomban, melynek keretében tesznek fogadalmat és kapnak áldást konfirmandus ifjaink. 9 órától a kórus próbál a gyülekezeti teremben. Fél 10-kor imaközösség lesz a gyülekezeti ház alsó részében. 10 órakor gyermek-istentisztelet kezdődik két csoportban, a kisebbek a gyülekezeti ház alsó részében, a nagyobbak a gyülekezeti teremben lesznek.

® Május 16-án, csütörtökön, 17-én, pénteken és 18-án, szombaton, 18 órakor tartunk úrvacsorára felkészítő bűnbánati istentiszteleteket a gyülekezeti teremben.

® Május 19-án, pünkösd vasárnapján, fél és 10 órakor lesznek ünnepi, úrvacsorás istentiszteleteink. Ekkor kerül majd sor a konfirmandusok első úrvacsora vételére. Ezen a napon 16 órakor is lesz ünnepi istentisztelet a gyülekezeti teremben. Május 20-án, pünkösdhétfőn, 10 órakor tartunk ünnepzáró istentiszteletet a templomban.

® Felhívjuk a testvérek figyelmét, hogy idén is van lehetőségük felajánlani személyi jövedelem adójuk 1+1%-át. Mindenki figyelmébe ajánljuk a Magyarországi Református Egyházat (technikai szám: 0066), valamint a „Miskolci Műemlék Deszkatemplomért” alapítványt. Az alapítvány adószáma átvehető az iratterjesztő asztalnál.

® A Versbarátok Köre Alapítvány az előző évekhez hasonlóan, az idén is szakrális versmondó versenyt hirdet felső tagozatos és középiskolás tanulók részére. Témakör: a Szentlélek egyik gyümölcse az "Öröm." Részletek a Versbarátok Köre Alapítvány facebook oldalán, jelentkezés az ott megadott e-mail címen! Jelentkezési határidő: május 12.!

® Iratterjesztésünkben kapható a Reformátusok Lapja legújabb száma, sok más lelki feltöltődést kínáló kiadvánnyal együtt.

Isten áldása legyen az édesanyákon!