Miskolc-Tetemvári Református Egyházközség Honlapja

Ugrás a tartalomra Ugrás a láblécre

Miskolc-Tetemvári Református Egyházközség Honlapja

MENÜ

Deszka-hirdetések (2024. március 17. – böjt 5. vasárnapja)

® Gyülekezeti alkalmaink az alábbi rend szerint alakulnak a jövő héten:

- Kedd, 16.30 óra: Ifjúsági Bibliaóra a parókián. 18 óra: Fiatal Felnőttek Köre a parókián.

- Szerda, 10 óra: Szenior Bibliaóra a gyülekezeti teremben.

- Péntek, 16.45 óra: Konfirmációs óra a parókián. 17.00: Jegyesoktatás a gyülekezeti teremben.

® Március 21-én, csütörtökön délután lesz gyülekezetünkben a 2024. évi egyházlátogatás. Nagytiszteletű Mező Arnold és nagytiszteletű Szegedi Csaba református lelkipásztorok lesznek az egyházlátogatók. Ez ünnepi alkalomból 16 órától presbiteri gyűlést tartunk a gyülekezeti teremben és 17 órától istentiszteletet szintén a gyülekezeti teremben.

® Március 24-én, virágvasárnap, délelőtt 10 órakor tartunk istentiszteletet a templomban. A gyermekek versekkel és énekekkel köszöntik majd a virágvasárnapot, és felnőtt konfirmációra is sor kerül majd ezen a délelőttön. 9 órától kóruspróba lesz a gyülekezeti teremben, fél 10-től imaközösség lesz a gyülekezeti házban. 10 órától gyermek-istentisztelet 2 csoportban: óvoda - 2. osztályos korosztályig a gyülekezeti ház alsó részében, a nagyobbak a gyülekezeti teremben lesznek.

® Március 23-án, szombaton, 15 órától, húsvéti kézművest délutánt rendezünk a gyermekek részére Jókai iskolánkban. Jelentkezni még a mai napon lehet, a plakátokon és szórólapokon található QR kód, valamint a honlapunkon és facebook oldalunkon található link segítségével, mely egy forms jelentkezési lap kitöltéséhez vezet. A jelentkező és résztvevő szülőket is szeretnénk bevonni egy kis szolgálatba, közös szendvics készítésbe, mellyel szeretnénk a gyermekeket megvendégelni az alkalom közben. Részvételi díj: 500 Ft/gyermek. Egyéb információk és program a kihelyezett plakátokon és szórólapokon találhatók.

® Szintén március 23-án, szombaton, reggel 9 órától szeretnénk megvalósítani a tavaszi templomtakarítást, melynek alkalmával nemcsak a templomot, hanem a környezetét is szeretnénk megtisztítani, széppé tenni a közeledő húsvéti ünnep alkalmából. Erre a szolgálatra is hívjuk és várjuk a testvéreket!

® Húsvéti istentiszteleti rendünk az alábbiak szerint fog alakulni:

- Március 25. és 30. között, hétfőtől szombatig, minden nap 17 órakor úrvacsorára felkészítő bűnbánati istentiszteletek lesznek a gyülekezeti teremben.

- Március 29-én, nagypénteken, 10 órakor tartunk ünnepi úrvacsorás istentiszteletet a templomban.

- Március 31-én, húsvétvasárnap, fél 9 és 10 órakor tartunk ünnepi úrvacsorás istentiszteleteket a templomban. 16 órakor is lesz ünnepi istentisztelet a gyülekezeti teremben.

- Április 1-jén, húsvéthétfőn, 10 órakor lesz ünnepzáró istentisztelet a templomban.

® A Reformátusok Lapja legújabb kiadása, sok más lelkileg építő kiadvánnyal együtt megvásárolható az iratterjesztésünkben.

Áldás, békesség!