Miskolc-Tetemvári Református Egyházközség Honlapja

Ugrás a tartalomra Ugrás a láblécre

Miskolc-Tetemvári Református Egyházközség Honlapja

MENÜ

Deszka-hirdetések (2024. március 3. – böjt 3. vasárnapja, bibliavasárnap)

® Gyülekezeti alkalmaink az alábbi rend szerint alakulnak a jövő héten:

- Kedd, 18 óra: Fiatal Felnőttek Köre a parókián.

- Szerda, 10 óra: Szenior Bibliaóra a gyülekezeti teremben.

- Csütörtök, 17 óra: FeTa bibliaóra a gyülekezeti teremben.

- Péntek, 16.45 óra: Konfirmációs óra a gyülekezeti teremben. 18 óra: „Kövess engem” Kör a gyülekezeti teremben.

® Március 8-án, pénteken, 16 órakor a Böjti Esték című húsvétra előkészítő istentisztelet sorozatunk első alkalma lesz a gyülekezeti teremben. A második alkalom március 9-én, szombaton, 16 órakor lesz, szintén a gyülekezeti teremben. A sorozat úrvacsorás istentisztelettel zárul, március 10-én, vasárnap, 14 órától, a gyülekezeti teremben. Szeretettel hívjuk és várjuk ezekre az alkalmakra az idősebb testvéreket.

® Március 10-én, böjt 4. vasárnapján, délelőtt 10 órakor tartunk istentiszteletet a templomban. Fél 10-től imaközösség lesz a baba-mama szobában. 10 órától gyermek-istentisztelet 2 csoportban lesz: óvoda - 2. osztályos korosztályig a gyülekezeti ház alsó részében, a nagyobbak a szokott helyen lesznek. 16 órától presbiteri gyűlést tartunk majd a gyülekezeti teremben.

® Szomorú szívvel hirdetjük, hogy február 28-án, szerdán, 13 órakor, templomunkból kísértük utolsó földi útjára Cziczer Pálné Puskás Julianna asszonytestvérünket, gyülekezetünk tagját, aki 91 éves korában költözött haza Teremtő Urához. Vigasztalódást kívánunk a gyászoló családnak!

® Március 23-án, szombaton, 15 órától, húsvéti kézművest délutánt rendezünk a gyermekek részére Jókai iskolánkban. Jelentkezni február 17-ig lehet, a plakátokon és szórólapokon található QR kód, valamint a honlapunkon és facebook oldalunkon található link segítségével, mely egy forms jelentkezési lap kitöltéséhez vezet. A jelentkező és résztvevő szülőket is szeretnénk bevonni egy kis szolgálatba, közös szendvics készítésbe, mellyel szeretnénk a gyermekeket megvendégelni az alkalom közben. Részvételi díj: 500 Ft/gyermek. Egyéb információk és program a kihelyezett plakátokon és szórólapokon találhatók.

® Közeledik húsvét ünnepe és a virágvasárnap. A gyermekekkel virágvasárnapi templomi szolgálatra készülünk. Akik szívesen részt vennének ebben a szolgálatban, jelezzék ezt Plaszkó Zoltán hitoktató testvérünknél. Ma már a próbák is megkezdődnek a gyülekezeti teremben, a gyermek-istentisztelet után.

® Ma Bibliavasárnap is van. Ez alkalomból külön perselyt helyeztünk ki a főbejáratnál a bibliafordítás és bibliakiadás támogatása céljára. Bankkártyás fizetésre is van lehetőség templomunkban erre a célra.

® A Reformátusok Lapja legújabb kiadása, sok más lelkileg építő kiadvánnyal együtt megvásárolható az iratterjesztésünkben.

Áldás, békesség!