Miskolc-Tetemvári Református Egyházközség Honlapja

Ugrás a tartalomra Ugrás a láblécre

Miskolc-Tetemvári Református Egyházközség Honlapja

MENÜ

Deszka-hirdetések (2024. március 31. – Húsvét vasárnap)

® Az úrvacsorai jegyeket a mai ünnepi alkalommal egy magát megnevezni nem kívánó testvérünk és családja adományozta az úrasztalára. Isten áldja meg a jókedvű adakozókat.

® Ma délután 16 órakor tartunk ünnepi istentiszteletet a gyülekezeti teremben, legátus testvérünk szolgálatával. Szeretettel köszöntjük gyülekezetünkben Talián Attila 4. éves teológus hallgatót, a Sárospataki Református Hittudományi Egyetem ünnepi követét. Külön perselyt helyeztünk ki az ő tanulmányainak a támogatására a bejáratoknál.

® Holnap, húsvét hétfőn, 10 órakor lesz ünnepzáró istentisztelet a templomban.

® Egyéb gyülekezeti alkalmaink az alábbi rend szerint alakulnak a jövő héten:

- Kedd, 18 óra: Fiatal Felnőttek Köre a parókián.

- Szerda, 10 óra: Szenior Bibliaóra a gyülekezeti teremben.

- Csütörtök, 17 óra: FeTa Bibliaóra a gyülekezeti teremben.

® Április 6-án, szombaton, 16 órakor lesz Filmklub a gyülekezeti teremben. A film címe: Még van idő. Tanulságos film az élet fontos dolgairól, rangsorolásról.

® Április 7-én, vasárnap, a szokott rendben, délelőtt 10 órakor tartunk istentiszteletet a templomban. Fél 10-kor imaközösség lesz a gyülekezeti ház alsó részében. 10 órakor gyermek-istentisztelet kezdődik két csoportban, a kisebbek a gyülekezeti ház alsó részében, a nagyobbak a gyülekezeti teremben lesznek.

® Április 13-án, szombaton, 16 órától Reményik Sándor-emlékest lesz templomunkban.

® Szomorú szívvel hirdetjük, hogy március 25-én, hétfőn, 15 órakor, a sajóbábonyi temetőben kísértük utolsó földi útjára Dr. Tardi Istvánné Boros Ilona Margit asszonytestvérünket, gyülekezetünk tagját, aki 82 éves korában költözött haza Teremtő Urához. Vigasztalódást kívánunk a gyászoló családnak.

® A Reformátusok Lapja legújabb ünnepi kiadása, sok más lelkileg építő kiadvánnyal együtt megvásárolható az iratterjesztésünkben. Kapható a reFORRÁS egyházkerületi lap legújabb ünnepi száma is. Megjelent gyülekezeti lapunk, a Deszkaszálkák legújabb kiadása is, a padokon és a főbejáratnál megtalálható.

Áldott húsvéti ünnepek kívánunk!