Miskolc-Tetemvári Református Egyházközség Honlapja

Ugrás a tartalomra Ugrás a láblécre

Miskolc-Tetemvári Református Egyházközség Honlapja

MENÜ

Deszka-hirdetések (2024. okt. 20.)

® A mai istentiszteleten a keresztség sákramentumában részesült Sólyom Dávid Botond és Bukóczki Ágnes Szabolcs Ádám nevű gyermeke. Isten áldja meg a keresztelő családot!

® Jövő heti gyülekezeti alkalmaink a következőképpen alakulnak:

- Kedd, 18 óra: Fiatal Felnőttek Köre a parókián.

- Csütörtök, 17 óra: FeTa bibliaóra a gyülekezeti teremben.

- Péntek, 16.30 óra: Konfirmációs óra a parókián. 17.30 óra: Ifjúsági bibliaóra a parókián. 18 óra: Keresztkérdések a gyülekezeti teremben.

® Jövő vasárnap, október 27-én, a szokott rend szerint, 10 órakor tartunk istentiszteletet a templomunkban. Fél 10-től imaközösség lesz a gyülekezeti ház alsó részében. 10 órakor gyermek-istentisztelet kezdődik majd a gyülekezeti teremben és a gyülekezeti ház alsó részében. Az óraátállítás ezen a napon történik, ezért kérjük a Testvéreket, hogy figyeljenek rá! Október utolsó vasárnapja lesz, ilyenkor a Zsinat által meghatározott célra gyűjtünk, a céladakozás címzettje egyenlőre még nem ismert.

® Szomorú szívvel hirdetjük, hogy október 18-án, pénteken Monoron kísérték utolsó földi útjára Fónyad Gábor testvérünket, aki 88 éves korában költözött haza Teremtőjéhez

® Október 31-én, csütörtökön a reformáció emléknapján, 10 órakor lesz istentisztelet templomunkban. Délután 17 órakor a Diósgyőri református templomban lesz a miskolci protestáns gyülekezetek közös ünnepi istentisztelete.

® Iratterjesztésünkben kapható a Reformátusok Lapja legújabb száma sok más lelki feltöltődést kínáló kiadvánnyal együtt.

Áldás, békesség!