Miskolc-Tetemvári Református Egyházközség Honlapja

Ugrás a tartalomra Ugrás a láblécre

Miskolc-Tetemvári Református Egyházközség Honlapja

MENÜ

Deszka-hirdetések (2024. szept. 29.)

® Istentisztelet után: Szülői értekezletet a gyülekezeti teremben a 2025. évi konfirmációra jelentkező fiatalok és szüleik részére.

® Ma, 16 óra: Filmklub a gyülekezeti teremben. A film címe: Az első vasárnap. Keresztyén vígjáték.

® Jövő heti gyülekezeti alkalmaink a következőképpen alakulnak:

- Kedd, 18 óra: Fiatal Felnőttek Köre a parókián.

- Szerda, 10 óra: Szenior Bibliakör a gyülekezeti teremben.

- Csütörtök, 17 óra: FeTa bibliaóra a gyülekezeti teremben.

® Jövő vasárnap, október 6-án, a szokott rend szerint, 10 órakor tartunk istentiszteletet a templomunkban. Fél 10-től imaközösség lesz a gyülekezeti ház alsó részében. 10 órakor gyermek-istentisztelet kezdődik majd a gyülekezeti teremben és a gyülekezeti ház alsó részében.

® A gyermek-istentiszteleteket a jövő vasárnaptól már újra két csoportban tudjuk tartani a gyülekezeti ház alsó részében és a gyülekezeti teremben.

® Egyházkerületünk Elnöksége rendkívüli közgyűlést tart október 5-én, szombaton, 12 órától, a Lévay Gimnázium Szalay Sámuel dísztermében. Utána, 14 órakor, püspökszentelő ünnepi istentisztelet lesz az Avasi református templomban. Minden érdeklődő egyháztagot szeretettel hívnak és várnak a rendezvényre.

® A Wycliffe Bibliafordítók október 5-én, szombaton, 10 órától ünneplik 25. évfordulójukat. Az alkalomra Budapesten kerül sor, a Wesselényi Utcai Baptista Gyülekezet és Közösségi Házban, a Wesselényi utca 54. szám alatt. Az alkalom után szeretetvendégségre kerül majd sor. A részvétel regisztrációhoz kötött. Minden érdeklődőt szeretettel várnak a szervezők.

® Újra indul gyülekezetünkben a Keresztkérdések Kurzus. Az első alkalom október 11-én, pénteken, 18 órától lesz, a gyülekezeti teremben.

® Iratterjesztésünkben kapható a Reformátusok Lapja legújabb száma sok más lelki feltöltődést kínáló kiadvánnyal együtt.

Áldás, békesség!