Miskolc-Tetemvári Református Egyházközség Honlapja

Ugrás a tartalomra Ugrás a láblécre

Miskolc-Tetemvári Református Egyházközség Honlapja

MENÜ

Deszka-hirdetések (2024. szept. 1.)

® A keresztség sákramentumában részesült Bristyál László és Szilágyi Zsuzsanna Ádám László nevű gyermeke. Isten áldja meg a keresztelő családot!

® Szeptember 8., 10 óra: Istentisztelet a templomban. 9.30 óra: Imaközösség a gyülekezeti ház alsó részében. 10 óra: Gyermek-istentisztelet kezdődik a gyülekezeti teremben. Az istentisztelet után Dr. Szabó Dániel, Dani bácsi előadására kerül majd sor a templomban, melynek témája: Presbiterképzés a Sárospataki Református Hittudományi Egyetemen. 16 óra: Bibliakörök Évadnyitó alkalma a templomban. Szeretettel hívjuk és várjuk ide a bibliakörök régi tagjait és az újonnan csatlakozni kívánó testvéreket is.

® Szomorú szívvel hirdetjük, hogy augusztus 30-án, pénteken, 9 órakor, a Deszka temetőben kísértük utolsó földi útjára Vajda Attiláné Kecskés Katalin asszonytestvérünket, aki 52 éves korában költözött haza Teremtő Urához. Vigasztalódást kívánunk a gyászoló családnak.

® A gyermek-istentiszteletek szeptember közepétől indulnak majd újra két csoportban a gyülekezeti ház alsó részének felújítása miatt, a pontos időpontot a későbbiekben hirdetni fogjuk. Addig minden gyermeket a gyülekezeti terembe várunk a gyermekalkalomra.

® Jókai Iskolánk szeptember 2-án, hétfőn, 8 órakor tartja tanévnyitó ünnepségét itt a templomban.

® Szeptember 7-én, szombaton csendesnapot tartunk a gyülekezeti teremben. A téma: Jézus Krisztus követése több, mint lelkes rajongónak lenni. „Nincs megbocsátás bűnbánat nélkül”, „Nincs megváltás önátadás nélkül”, „Nincs élet halál nélkül”, „Nincs hit követés nélkül”.

® Szeptember 14-én, szombaton, 9 órától, a Lévay Gimnázium tornacsarnokában rendezik meg az 1. KELL – Kegyelem Lélektől Lélekig című rendezvényt, a Tiszáninneni Református Nők Konferenciáját. Szeretettel hívják és várják az alkalomra a gyülekezetek lelkipásztorait, női presbitereit, női tagjait és minden érdeklődőt. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

® Iratterjesztésünkben kapható a Reformátusok Lapja legújabb száma sok más lelki feltöltődést kínáló kiadvánnyal együtt.

Áldás, békesség!