Miskolc-Tetemvári Református Egyházközség Honlapja

Ugrás a tartalomra Ugrás a láblécre

Miskolc-Tetemvári Református Egyházközség Honlapja

MENÜ

Deszka-hirdetések (2024. szept. 8.)

® Ma, szeptember 8-án, délután 16 óra: Bibliakörök Évadnyitó alkalma a templomban. Szeretettel hívjuk és várjuk ide a bibliakörök régi tagjait és az újonnan csatlakozni kívánó testvéreket is.

® Jövő heti alkalmaink: Szerda, 10 óra: Szenior bibliaóra a gyülekezeti teremben. Csütörtök, 17 óra: FeTa bibliaóra a gyülekezeti teremben.

® Szeptember 15., 10 óra: Istentisztelet a templomban. 9.30 óra: Imaközösség a gyülekezeti ház alsó részében. 10 óra: Gyermek-istentisztelet a gyülekezeti teremben.

® A gyermek-istentiszteletek szeptember közepétől indulnak majd újra két csoportban a gyülekezeti ház alsó részének felújítása miatt, a pontos időpontot a későbbiekben hirdetni fogjuk. Addig minden gyermeket a gyülekezeti terembe várunk a gyermekalkalomra.

® Szeptember 14-én, szombaton, 9 órától, a Lévay Gimnázium tornacsarnokában rendezik meg az 1. KELL – Kegyelem Lélektől Lélekig című rendezvényt, a Tiszáninneni Református Nők Konferenciáját. Szeretettel hívják és várják az alkalomra a gyülekezetek lelkipásztorait, női presbitereit, női tagjait és minden érdeklődőt. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

® Szeptember 13-22. között kerül megrendezésre a II. Miskolci Ars Sacra Fesztivál rendezvénysorozat a miskolci Éltető Lélek Alapítvány szervezésében. A 9 nap alatt 45 programból álló seregszemle sok újdonságot, magas színvonalú kulturális, tudományos eseményt tartogat. A városi zarándoklat Miskolc összes templomát érinti majd szeptember 14-én, szombaton, 8 órai kezdettel. A fesztivál részletes programja megtalálható az ars-sacra.hu oldalon, illetve a szervező Éltető Lélek Alapítvány honlapján és Facebook oldalán.

® Iratterjesztésünkben kapható a Reformátusok Lapja legújabb száma sok más lelki feltöltődést kínáló kiadvánnyal együtt.

Áldás, békesség!