Miskolc-Tetemvári Református Egyházközség Honlapja

Ugrás a tartalomra Ugrás a láblécre

Miskolc-Tetemvári Református Egyházközség Honlapja

MENÜ

Hajnal kör


Időpont: Kéthetente szerdán, 17:30 óra

Helyszín: Gyülekezeti terem (a Deszkatemplom mellett)


Hajnal - Hittel ajánlom Neki a lelkemet

kép

kép

2018. tavaszán indult gyülekezetünk legújabb bibliaköre a Hajnal kör. A csoport elsősorban a Keresztkérdések kurzus folytatásaként került meghirdetésre azért, hogy az ott megkezdett hitbéli épülést rendszeres alkalmakon folytathassák az érdeklődők. Így a csoportunk derékhada a Keresztkérdések kurzust 2018-ban befejező testvérek közül került ki, de a következő évben is többen csatlakoztak alkalmainkhoz.

A bibliakör elsősorban azokat a testvéreket várja alkalmaira, akik nem régen találkoztak Krisztussal, megtérésük után szeretnék hitbéli ismereteiket mélyíteni.

Ebben az évben az Újjászületés, megtérés című könyv tematikája alapján haladunk. Olyan kérdésekre keressük a személyes válaszokat közösségünkben, amelyek alapvetően határozzák meg hitünket. Az imádság és a rövid tanítás után mindenki megosztja az adott heti témában képviselt látását, így épülünk egymás hite által. Természetesen nem marad el annak megbeszélése sem, hogy kivel mi történt az elmúlt hetekben, hiszen fontosnak tartjuk, hogy tudjunk egymás gondjairól és örömeiről. A beszélgetés mellé a gondoskodó kezek rendszeresen teával és süteménnyel készülnek. A Hajnal kör kéthetente tartja alkalmait, szeretettel várunk mindenkit!

dr. Kenyeres Gábor