Miskolc-Tetemvári Református Egyházközség Honlapja

Ugrás a tartalomra Ugrás a láblécre

Miskolc-Tetemvári Református Egyházközség Honlapja

MENÜ

Ifi


Időpont: Kedd, 16:30 - 17:30

Helyszín: Parókia ifi terme (3525 Miskolc, Palóczy u. 21.)


kép

Egy alkalom. Az élet nagy kérdései nem csak a felnőtteket  foglalkoztatják, sőt! Miért élek? Merre tartok és amúgy minek? Van feladatom, küldetésem vagy csak túlélek, hogy aztán meghaljak? Van értelme az életnek?! Napjaink kérdéseire van keresztyén válasz? LMBTQ, gender, házasság és válás, abortusz és eutanázia, túlnépesedés, világméretű járványok és háborúk, terrorizmus, stb... Ilyen és hasonló témákra, kérdésekre keresünk választ a Biblia segítségével.

Egy hely. 11-18 éves fiatalok kedd esti találkozási helye. Itt nem csak a Biblia és énekeskönyv kerül elő, hanem a  darts tábla, a ping-pong ütők, és a társasjátékok is. Időnként megesik, hogy  kitakarítjuk a termünket, amit mindig egy közös „mekizéssel" zárunk. Van hogy vattacukrot sütögetünk, van hogy filmezünk  és van, hogy nekivágunk egy jó kis erdei túrának. De a legjobbak: a táborozások - legyen az két nap, vagy egy hét.

Egy lehetőség. Bekapcsolódni egy olyan közösségbe, ahol őszinte szeretetkapcsolatok kiépítésén dolgozunk. Középpontban Isten szeretetét tartjuk, az Ő szeretetének a megélése pedig sokszor könnyebb közösségben.

Gyere bátran, téged is várunk!

A szolgálat vezetői: Kocsis Sándor és Kocsis-Halász Teodóra