Miskolc-Tetemvári Református Egyházközség Honlapja

Ugrás a tartalomra Ugrás a láblécre

Miskolc-Tetemvári Református Egyházközség Honlapja

MENÜ

Deszka-hirdetések (2017. december 25-26. – Karácsony)

® Karácsony alkalmából az úrvacsorai jegyeket egy magát megnevezni nem kívánó presbiter testvérünk ajánlotta fel az Úr asztalára. Isten áldja meg a jókedvű adakozót!

® Karácsony első napján, délután 16 órakor is lesz ünnepi istentisztelet a templomban, melyen a keresztség sákramentumában részesül Pataki Péter és Peremiczki Beáta Júlia nevű gyermeke.

® December 26-án, karácsony második napján, 10 órakor tartunk ünnepzáró istentiszteletet a templomban, melyen a keresztség sákramentumában részesül Kiskartali Krisztián és Kiss Eszter Borbála Kende, valamint Takács Gergely Tibor és Rózsa Ilona Katalin Titusz nevű gyermeke. Isten áldja meg a keresztelő családokat!

® Gyermek-istentisztelet a karácsonyi napokon nem lesz!


® Karácsony és újév között állandó alkalmaink közül csak a csütörtök délutáni istentisztelet lesz megtartva, a szokásos időben, 17 órakor.

® Karácsony és Újév között a Lelkészi Hivatal zárva tart!!!


® Jövő vasárnap, december 31-én, délelőtt csak egy istentiszteletet fogunk tartani templomunkban, 10 órakor. Gyermek-istentisztelet is lesz! Délután 16 órakor pedig óévi hálaadó istentisztelet lesz a templomban.

® Január 1-jén, újév napján, délelőtt 10 órakor tartunk majd újévi ünnepi istentiszteletet a templomban.

® Megjelent gyülekezeti lapunk, a Deszkaszálkák legújabb száma. Névre szóló borítékban, aki még nem vette át, megteheti ezt a kijáratnál. Kérjük, hogy vigyék el a testvérek szomszédoknak, utcabelieknek egyaránt, hogy minél kevesebbet kelljen postáznunk!

® Megjelent a Reformátusok Lapja legújabb ünnepi száma, az iratterjesztésben megvásárolható, a reFORRÁS című egyházkerületi lap ünnepi számával együtt. Megérkezett a 2018. évi Bibliaolvasó Kalauz, Képes Kálvin Kalendárium és Református Falinaptár is. Ezek a kiadványok is megvásárolhatók.

ÁLDOTT, BÉKÉS KARÁCSONYT KÍVÁNUNK!