Miskolc-Tetemvári Református Egyházközség Honlapja

Ugrás a tartalomra Ugrás a láblécre

Miskolc-Tetemvári Református Egyházközség Honlapja

MENÜ

2018 Konfirmandus perei tábor TÁJÉKOZTATÓ

Tisztelt Szülők! Kedves Konfirmandusok és ifisek!

Az idei ifi- és konfirmandus tábor 2018. június 25-29. (hétfő-péntek) között kerül megszervezésre a Jókai iskola perei táborhelyén!


Néhány fontos tudnivaló a táborról, a költségekről és a tervezett programról:

A táborhelyre együtt indulunk 2018. június 25-én, hétfőn 16:00-kor az iskola melletti aszfaltozott parkolóból. Azok a szülők, akik autóval hozzák ki gyermeküket, valamint az iskola mikrobusza itt gyülekezik 15:45-től.

Hazaindulás Peréről június 29-én, pénteken 14:00-tól: ekkorra kellene megérkezni a gyermekekért. Az iskola mikrobuszával történő szállítást azok számára tudjuk garantálni, akik ezt a jelentkezési lapon előre jelzik. (5 férőhely). A táborban biztosított a napi háromszori fő étkezés.

A tábor díja 12.000.- Ft, amit június 11-ig kérünk befizetni. ( istentiszteletek között , a lelkészi hivatalban hivatali időben vagy folyószámlán , megjelölve a befizetés célját a következő számlaszámon: 11734004-20016124 (ebben az esetben scannelve is elég a reftetetemvar@gmail.com címre küldeni a kitöltött jelentkezési lapot)). A konfirmandus tábor költségeinek többi részét a Miskolc-tetemvári Református Egyházközség állja (indokolt esetben tudunk kedvezményt adni)!

A táborozók hivatalos irataikat, rendszeresen szedett gyógyszereiket - ha van ilyen -, 1000 Ft költőpénzt, túracipőt, esőkabátot, és a szokásos tisztálkodási csomagot, szúnyogriasztót, valamint hideg-meleg öltözéket, váltócipőt, papucsot, ágyneműhuzatot (aki szeretne hálózsákot) hozzanak magukkal. Szintén kérünk a háziorvostól igazolást, hogy a gyermek nem szenved fertőző betegségben! (Ezt a táborba érkezéskor kell leadni.)

Bibliát és jegyzetfüzetet mindenki hozzon magával az áhítatokra. Az énekes-lapokat mi biztosítjuk a gyermekek számára.

Amennyiben a szülőknek van még kérdésük, az alábbi elérhetőségeken érdeklődhetnek: reftetemvar@gmail.com , 46/506-613., 20/477-0115

Reméljük minél több gyermeknek a feledhetetlen élmények mellett a Jézussal való személyes találkozás is megadatik, és hitük megerősítését szolgálja majd a perei konfirmandus-tábor!

Tisztelettel:

Miskolc, 2018. május 19.

Almási Ferenc, vezető lelkész

Almásiné Tar Gabriella, beosztott lelkész

Harangozó Dóra, gyakornok