Miskolc-Tetemvári Református Egyházközség Honlapja

Ugrás a tartalomra Ugrás a láblécre

Miskolc-Tetemvári Református Egyházközség Honlapja

MENÜ

Deszka-hirdetések (2019. december 29.)

® Ma délután 16 órakor is lesz istentisztelet templomunkban.

® December 31-én, kedden, 17 órakor tartunk óévi hálaadó istentiszteletet templomunkban, január 1-jén pedig 10 órakor lesz ünnepi újévi istentiszteletünk. Gyermek-istentisztelet újév napján nem lesz.


® Csütörtökön 17 órakor istentiszteletet tartunk a templomban. Pénteken 18 órakor a „Kövess engem" Kör találkozik a parókián.

® Jövő vasárnap, január 5-én, a szokott rendben, délelőtt 10 órakor és délután 16 órakor lesznek istentiszteleteink.


® Lelkészi Hivatalunk nyitva tartása a jövő héten az alábbiak szerint alakul: hétfőn és pénteken délelőtt 9-től 12 óráig, csütörtökön délután 15 és 18 óra között állunk a testvérek rendelkezésére. Kedden és szerdán, az óév utolsó, illetve az újév első napján zárva lesz a hivatal.

® Felhívjuk a testvérek figyelmét, hogy közeledik a naptári év vége. Arra kérjük a testvéreket, hogy aki még nem rendezte 2019-re az egyházfenntartói járulék befizetését , az tegye meg az elkövetkezendő napokban!

® Hirdetjük már jó előre, hogy a 2020. évi gyülekezeti nyári táborunk időpontja az augusztus 20-i héten lesz, a helyszín Pálháza. Pontosabb információkat később adunk.

® Megérkezett a 2020. évi Bibliaolvasó Kalauz, Képes Kálvin Kalendárium és Református Falinaptár , az iratterjesztő asztalnál megvásárolható.

® Megjelent gyülekezeti lapunk, a Deszkaszálkák legújabb száma is, a kijáratnál magukhoz vehetik a testvérek. Kérjük, vigyék el szomszédoknak, utcabelieknek, a környezetükben élőknek is!

® Iratterjesztésünkben megvásárolható a reFORRÁS című egyházkerületi lap ünnepi, karácsonyi száma.

Áldás békesség!