Miskolc-Tetemvári Református Egyházközség Honlapja

Ugrás a tartalomra Ugrás a láblécre

Miskolc-Tetemvári Református Egyházközség Honlapja

MENÜ

Deszka-hirdetések (2020. december 27.)

® Jövő héten kedden, 18 órakor, a Fiatal Felnőttek Köre találkozik az online térben. Az ünnepek miatt - az istentiszteletek kivételével - egyéb gyülekezeti alkalmaink elmaradnak.


® December 31-én, csütörtökön, az év utolsó napján, 17 órakor lesz óévi hálaadó istentiszteletünk a templomban. Január 1-jén, pénteken, 10 órakor tartunk újévi ünnepi istentiszteletet a templomban és online is.

® Jövő vasárnap, január 3-án, a szokott rendben, délelőtt fél 9 és 10 órakor, valamint délután 16 órakor lesznek istentiszteletink a templomban. A 10 órai istentiszteletet online is közvetíteni fogjuk. Az istentiszteleteken szigorúan be kell tartani a higiéniai előírásokat: kötelező a maszk orrot is eltakaró használata és a kézfertőtlenítés, illetve a távolságtartás. Maximum 80 fő lehet egyszerre a templomban.

® Lelkészi Hivatalunk a rendkívüli járványhelyzet idején hétfőn délelőtt 9 és 12 óra között, valamint csütörtökön délután 14 és 17 óra között tart nyitva. Viszont arra kérjük a testvéreket, hogy továbbra is elsősorban a telefonos elérhetőséget vegyék igénybe az ügyintézésre a 46/506-613 hivatali telefonszámon, illetve e-mailben is elérhetőek vagyunk a reftetemvar@gmail.com címen. Személyes találkozás telefonon és e-mailen kérhető.

® Tájékoztatjuk a testvéreket, hogy az elmúlt héten 99.230 forint adományt helyeztünk el a perselyekben.


® Felhívjuk a testvérek figyelmét, hogy közeledik a naptári év vége. Kérjük, hogy akik még 2020-ra nem rendezték az egyházfenntartói járulék befizetését , azok december 31-ig mindenképpen tegyék meg!

® Szomorú szívvel hirdetjük, hogy december 21-én, hétfő, 12 órakor, a Szentpéteri kapui temetőben kísértük utolsó földi útjára Boros Gyuláné Nagy Erzsébet asszonytestvérünket, gyülekezetünk tagját, aki 87 éves korában költözött haza Teremtőjéhez. December 22-én, kedden, Hernádszentandráson vettünk végső búcsút Cziáky Lajos testvérünktől, gyülekezetünk tagjától, aki 87 évesen hunyt el. Vigasztalódást kívánunk a gyászoló családoknak!

® A számítógép és internet nélküli testvérek számára lehet segítség az igehallgatásban az alábbi lehetőség: Az istentiszteleteink meghallgathatók telefonon is! Csütörtökön este 6 órakor a vasárnapi ismétlést, vasárnap pedig 10 órakor az aktuális igehirdetést lehet meghallgatni (csak ezekben az időpontokban!)
+36 1 408 8456 vagy +36 1 7010488, majd a gépi hang után: 7145410864  majd # kétszer !!! Vagyis:
1) Telefonálunk valamelyik számra. A hívás egy budapesti szám hívásának megfelelő költséget generál, mindenkinek a telefonos előfizetésének megfelelően.
2) Angol szöveg után beírjuk a következőt: 7145410864## (esetleg még egy #).
3) Végig hallgatjuk a bejelentkezés utáni angol szöveget, utána indul az élő adás hangja.

® Kérjük a testvéreket, hogy imádkozzanak a járványhelyzet mielőbbi megszűnéséért, az egészségügyi dolgozókért, a felelős döntéshozókért, a betegek gyógyulásáért, a gyászoló családokért!

Áldás békesség!