Miskolc-Tetemvári Református Egyházközség Honlapja

Ugrás a tartalomra Ugrás a láblécre

Miskolc-Tetemvári Református Egyházközség Honlapja

MENÜ

Deszka-hirdetések (2020. február 2.)

® Ma délután 16 órakor is lesz istentisztelet templomunkban.

® Hétfőn 8 órakor Jókai Iskolánk hétkezdő istentisztelete lesz a templomban. Szerdán 10 órakor bibliaóra lesz a gyülekezeti teremben, 18 órakor a Fiatal Felnőttek Köre és a Hajnal Kör is találkozik a parókián. Csütörtökön 17 órakor istentiszteletet tartunk a templomban, 18 órakor FeTa bibliaóra lesz a gyülekezeti teremben. Pénteken délután fél 5-kor konfirmációs óra lesz a parókián, 18 órakor Ifi a parókián, és szintén 18 órakor a Keresztkérdések Kurzus újabb alkalma lesz a gyülekezeti teremben.

® Jövő vasárnap, február 9-én, a szokott rendben, délelőtt 10 órakor és délután 16 órakor lesznek istentiszteleteink.


® Február 16-án, vasárnap, a délutáni istentisztelet rövidebb lesz, mert a Házasság Hete programsorozathoz kapcsolódva Dr. Benke László és felesége előadását hallgathatjuk meg.

® A Magyar Református Szeretetszolgálat Alapítvány minden hónapban tematikus gyűjtéseket szervez adományvonalán, valamint adománygyűjtő honlapján keresztül. A januári és februári hónapokban a tűzifaprogramjuk támogatására teszik mindezt, hogy minél több rászoruló testvérünkön segíthessenek a leghidegebb hónapokban. Tűzifa programjukat a 1358-as adományvonaluk felhívásával, valamint online rendszeren keresztül tudják támogatni a testvérek az adomany.jobbadni.hu címen. A hívások díja 500 Forint, az online felületen tetszőleges összeg ajánlható fel.

® Kordováner Péter testvérünk április elejétől nem tudja tovább vállalni az idősebb testvérek vasárnapi istentiszteletre való utaztatását az iskola kisbuszával. Nem szeretnénk azonban ezt a szolgálatot megszüntetni, ezért keresünk olyan testvéreket, akik szívesen beállnának ebbe a szolgálatba áprilistól.

® Tájékoztatjuk a testvéreket, hogy gyülekezetünk presbitériuma már tavaly úgy döntött egyik határozatában, hogy 2019-től az egyházfenntartói járulék ajánlott összegét a gyülekezeti tag évi nettó jövedelmének 1%-ában, de minimálisan évi 12.000 forint/fő pénzösszegben állapítja meg. Kérjük ennek figyelembevételét 2020-ban is a járulékok befizetésekor!

® Megérkezett a Reformátusok Lapja legújabb száma, az iratterjesztésben megvásárolható.

Áldás békesség!