Miskolc-Tetemvári Református Egyházközség Honlapja

Ugrás a tartalomra Ugrás a láblécre

Miskolc-Tetemvári Református Egyházközség Honlapja

MENÜ

Deszka-hirdetések (2020. január 26.)

® Ma délután 16 órakor is lesz istentisztelet templomunkban. Utána, 17 órakor, presbiteri gyűlést tartunk a gyülekezeti teremben, melyre tisztelettel hívjuk és várjuk a presbiter és pótpresbiter testvéreket.

® Hétfőn 8 órakor Jókai Iskolánk hétkezdő istentisztelete lesz a templomban. Szerdán 10 órakor bibliaóra lesz a gyülekezeti teremben, 18 órakor a Fiatal Felnőttek Köre találkozik a parókián. Csütörtökön 17 órakor istentiszteletet tartunk a templomban, 18 órakor FeTa bibliaóra lesz a gyülekezeti teremben. Pénteken délután fél 5-kor konfirmációs óra lesz a parókián, 18 órakor Ifi a parókián, és szintén 18 órakor a „Kövess engem" Kör újabb alkalma lesz a parókián.

® Jövő vasárnap, február 2-án, a szokott rendben, délelőtt 10 órakor és délután 16 órakor lesznek istentiszteleteink.


® Köszönetünket fejezzük ki azoknak a testvéreknek, akik a szerdai ökumenikus istentisztelet utáni szeretetvendégség megrendezéséhez bármilyen formában hozzájárultak.

® A Magyar Református Szeretetszolgálat Alapítvány minden hónapban tematikus gyűjtéseket szervez adományvonalán, valamint adománygyűjtő honlapján keresztül. A januári és februári hónapokban a tűzifaprogramjuk támogatására teszik mindezt, hogy minél több rászoruló testvérünkön segíthessenek a leghidegebb hónapokban. Tűzifa programjukat a 1358-as adományvonaluk felhívásával, valamint online rendszeren keresztül tudják támogatni a testvérek az adomany.jobbadni.hu címen. A hívások díja 500 Forint, az online felületen tetszőleges összeg ajánlható fel.

® Felhívjuk a testvérek figyelmét, hogy a Presbiter című újság megrendelhető a 2020. évre.

® Megérkezett a Reformátusok Lapja legújabb száma, az iratterjesztésben megvásárolható.

Áldás békesség!