Miskolc-Tetemvári Református Egyházközség Honlapja

Ugrás a tartalomra Ugrás a láblécre

Miskolc-Tetemvári Református Egyházközség Honlapja

MENÜ

Deszka-hirdetések (2020. július 5.)

® Ma délután nem lesz istentisztelet templomunkban.

® Jövő héten, szerdán, 18 órakor a Fiatal Felnőttek Köre tartja alkalmát a parókián. Pénteken Ifi lesz 18 órakor.

® Jövő vasárnap, július 12-én, kettő istentiszteletet fogunk tartani itt a templomban, délelőtt fél 9 és 10 órakor. A 10 órai istentiszteletet online is közvetíteni fogjuk. Mindkét istentiszteleten Nt. Major Zsolt , a Sajószentpéter-Bányai Református Gyülekezet lelkipásztora fogja hirdetni közöttünk Isten Igéjét. Azt kérjük a testvérektől, illetve azt javasoljuk, hogy a fél 9-es istentiszteletre a 65 évnél idősebbek jöjjenek, a 10 órai istentiszteletre pedig a fiatalabbak és a középkorúak! Gyermek-istentisztelet a jövő héten nem lesz!


® Szomorú szívvel hirdetjük, hogy július 1-jén, szerdán, 14 órakor, templomunkból kísértük utolsó földi útjára Tóth Péter János férfitestvérünket, aki 52 éves korában költözött haza Teremtőjéhez. Vigasztalódást kívánunk a gyászoló családnak!

® Gyülekezeti táborunk az idén elmarad! Érthető módon a járványveszély miatt sokan bizonytalanok, és így nem érkezett akkora létszámban jelentkezés a megadott határidőre, ami gyülekezeti táborként megvalósítható lenne. A járvány elmúltával, reménység szerint jövő nyáron újra megtarthatjuk majd nagy létszámmal.

® Folyamatban van az úrvacsorai kiskelyhek megrendelése . Gyülekezetünk 500 darab ilyen kelyhet fog készíttetni, darabját 1800 forintért. Kérjük a testvéreket, hogy aki teheti, adakozzon erre a célra, a kijáratoknál elhelyezett külön perselyekben.

® Lelkészi Hivatalunk nyári nyitvatartási rend szerint tart nyitva: hétfőn délelőtt 9 és 12, valamint kedden és csütörtökön 14 és 17 óra között.

® A Reformátusok lapja legújabb számából érkezett a héten is néhány darab, az iratterjesztő asztalnál megvásárolható korlátozott példányszámban. Könyvterjesztésünk is újra működik már.

Áldás békesség!