Miskolc-Tetemvári Református Egyházközség Honlapja

Ugrás a tartalomra Ugrás a láblécre

Miskolc-Tetemvári Református Egyházközség Honlapja

MENÜ

Deszka-hirdetések (2021. december 25.-26. – Karácsony)

® December 25 -én, karácsony első napján délelőtt fél 9-kor és 10 órakor vannak úrvacsorás istentiszteleteink. Tallós József testvérünk, gyülekezeti tagunk, felesége halálának emlékére ajánlotta fel az úr asztalára az úrvacsorai jegyeket . Isten áldása legyen a jókedvű adakozón. 10 órakor gyermek-istentiszteletet tartunk a gyülekezeti teremben.

® December 26 -án, vasárnap, karácsony második napján fél 9 - kor és 10 órakor ünnepzáró istentiszteletek a templomban, gyermek - istentiszteletet nem tartunk . Az ünnep során a Sárospataki Református Teológiáról érkezik legátus , Kocsis Sándor szenior hirdeti majd közöttünk Isten Igéjét. A legátusnak szánt adományokat külön erre a célra kijelölt perselyekbe helyezhetjük el.

® A jövő héten az ünnepek miatt - az istentiszteletek kivételével - egyéb gyülekezeti alkalmaink elmaradnak.

® December 30- án , csütörtökön elmarad az istentisztelet.


® December 31 -én, pénteken , az év utolsó napján, 17 órakor lesz óévi hálaadó istentisztelet a templomban.

® Január 1 -jén, szombaton , 10 órakor tartunk újévi ünnepi istentiszteletet a templomban. Gyermek-istentisztelet nem lesz.

® Január 2 -án, vasárnap fél 9 - kor és 10 órakor tartunk istentiszteletet a templomban, 9.30 -tól imaközösséget lesz a gyülekezeti terem alatti lakrészben: a kék kapun át kell bemenni. 10 órakor gyermek-istentisztelet a gyülekezeti teremben.

® A karácsonyi örömhír mellett szomorú szívvel kell jelentenem, hogy a nyáron 100. születésnapján köszöntött Nyírfalusi Béláné testvérünket Isten hazahívta. A temetésének időpontját még nem ismerjük.

® A Deszkaszálkák karácsonyi kiadása megérkezett. A testvérek utca név szerinti abc rendben megtalálják a templom elé kihelyezett dobozokban , borítékolva . A nem miskolci, vidéki helységek élőknek külön dobozban helyeztük el. A 2022. évre szóló kártyanaptár a könyvterjesztési asztalról elvihető.

® A Reformátusok Lapja és a Reforrás legújabb kiadása kapható az iratterjesztésünkben, sok más lelkileg építő kiadvánnyal együtt. A reForrásban található egy falinaptár és Kovács Gáborné testvérünk írása is. A világoskék énekeskönyvek elfogytak , a sötétkék énekeskönyvből a kiadó szerint leghamarabb január végén kaphatunk. Még 100-at várunk, január végére lesz újra.

Áldás békesség!